Fontosabb híreink

 

2015. MÁJUS 19.

Tisztelt Ügyfeleink!

Szervereinken megújultak a titkosított kapcsolatot biztosító SSL tanúsítványok. Kérjük, hogy az önök által használt e-mail kliens szoftver esetleges tanúsítvány elfogadási kérelmét hagyják jóvá!

  

 

2014. ÁPRILIS 11.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy társaságunk által nyújtott szolgáltatások NEM voltak érintettek az SSL Heartbeat (HeartBleed) sérülékénység által.

  

2013. MÁJUS 15.

Tisztelt UPC Ügyfeleink!

A UPC előfizetők a napokban hibát észlelhettek a szolgáltatásban. A hiba a UPC oldalán van. Jelenleg is dolgozunk a hiba megoldásán, de a szolgáltató nem tanúsít megfelelő együttműködést. Kérem, hogy amennyiben Ön UPC előfizető, jelentse be a hibát részükre, az alábbi tartalommmal:

Az xy.hu (az ön domain neve) domain név elérhetetlen, mert a UPC névszervere hibásan a nem aktuális IP címről próbálkozik a lekérdezéssel a netscan-ns1.com és netscan-ns2.com névszerverek esetén. 

 

  

2012. ÁPRILIS

Tisztelt Ügyfeleink!

Hosting szolgáltatásunkat kiszolgáló szervereinket a Docler Holding cégcsoport DoclerWeb Kft. szerverparkjába helyeztük. A DoclerWeb hazánk egyik legbiztonságosabb, saját hálózattal rendelkező szolgáltató cége.

Néhány adat a szerverteremről:

  • Magyarország legnagyobb teljesítmény-sűrűségű szerverterme (300m2, 1MW, 3.33 kW/m2)
  • Saját európai IP gerinchálózat
  • Redundáns IP hálózat, 55 Gbit nemzetközi és 10 Gbit belföldi sávszélesség
  • Redundáns (2+1) klímatizálás 22±2 °C, 45±10 rH% (3x 500kW)
  • Redundáns (1+1) szünetmentes áramellátás (4x 500kW)
  • Kettős ELMŰ betáplálás (2x 2.5MVA)
  • 2.5 MVA Diesel Aggregátor, 24 órára elegendő gázolaj tartalékkal
  • Aspirációs VESDA tűzjelző rendszer
  • INERGEN oltógázos tűzoltórendszer

  

2011. MÁRCIUS

A NetScan által javasolt optimalizációs javalatokat alkalmazta a Sony Pictures Television Networks - Crackle leányvállalata. Javaslatainkkal egy webes kiszolgáló infrastruktúra terhelését sikerült csökkenteniük, hardware beruházás nélkül.  
 

2011. FEBRUÁR

A tavaszi Műegyetemi Állásbörze szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos folyamatkövetéshez továbbra is a mi egyedi szoftvereinket választották a szervezők.

  

2011. FEBRUÁR

Ügyfelünk, a Factory Creative Studio Kft. felkérésére a Sony Pictures Television Networks - AXN Central Europe budapesti szervertermében a NetScaN telepítette egy új alkalmazás kiszolgálásához szükséges nagy rendelkezésre állású HA-Clustert.

  

2010. JÚNIUS

A Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában álló RITEK Zrt. cégünket kérte fel komplex rendszergazdai szolgáltatási feladatokra, szerverfarmjuk üzemeltetésére és IT tanácsadásra.

  

 

2009. OKTÓBER

Ügyfelünk, a Factory Creative Studio Kft. felkérésére egy extrém látogatószámot is kiszolgálni képes terheléselosztó rendszert telepítettünk meglévő infrastruktúrájukra. A megoldással akár többezer http kérést is kit tudnak szolgálni másodpercenként. A rendszer jelenleg kitűnően vizsgázik az HBO kéthónapos, hat országot érintő webes kampányának terhelése alatt. A hatékony szabad-kapacitás kiaknázásával ügyfelünk számára elkerülhetővé vált további hardware eszközök beszerzése.

  

 

2008. AUGUSZTUS

Az őszi Műegyetemi Állásbörze arculatváltáson esett keresztül. A BME által elkészített új arculatra szabtuk az Állásbörzének fejlesztett céginformációs és nyomdai rendszerünket valamint a honlapot. A Felkészítő Napok programsorozatra - melyen összesen közel 900 álláskereső vesz részt - a jelentkezés a halgatók számára egy áttekinthetőbb, informatív felületenen történik. A szervezők a jelentkezők besorolását egy komplex adminisztrációs felület segíti.

  

 

2009. MÁRCIUS

Ügyfelünk a Havancsák Kft (SKF) felkérésére vonalkód és árcédula nyomtató szoftvert készítettünk, melynek segítségével átláthatóvá vált az üzletükben forgalmazott termékek árazása és a leltárazás is gördülékenyebb.

  

 

2008. JANUÁR 21.

A tavaszi Műegyetemi Állásbörze szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos folyamatkövetéshez továbbra is a mi egyedi szoftvereinket választották a szervezők. A börzén résztvevő cégek az adatszolgáltatást a megújult Céginformációs Rendszeren keresztül végezték. Az új rendszerben a kiállítók "webkettes" technológiával készült felületen tölthetik ki az Állásbörze Kalauzban megjelenő információs- és reklámoldalaikat. Az interaktív alkalmazás segítségével a hagyományos webes űrlap helyett a felhasználók a nyomdai oldallal megegyező megjelenést biztosító szövegszerkesztővel dolgozhatnak. A szoftver egy nyomdakész, CMYK anyagot generál a felvitt adatokból.

  

 

2008. JANUÁR 10.

Cégünket a Polgár Autoelektro Kft. hálózatának és szerver-számítógépének üzemeltetésével bízta meg.

 

2008. NOVEMBER 20.

Az Interart Consulting Kft. cégünket kérte fel hosting szerverének üzemeltetésére. A legújabb technológiákat felhasználva virtualizált operációs rendszereket futtató, a jövőben több kiszolgálóval HA-Clusterré bővíthető rendszert beüzemelését végezzük el.

 

 

2008. NOVEMBER 18.

Egy alternatív telefontársaság, az N-System Távközlési Kft (N-Tel) megkeresésére ügyélkapu felületet fejlesztünk. Az ügyfélkapun keresztül előfizetőik módosíthatják a szolgáltatás technikai paramétereit és részletes hívás- és költséglistát kérhetnek le.

 

2008. SZEPTEMBER 15.

Az őszi Műegyetemi Állásbörze szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos folyamatkövetéshez továbbra is a mi egyedi szoftvereinket választották a szervezők. A börzén résztvevő cégek az adatszolgáltatást az általunk fejlesztett Céginformációs Rendszeren keresztül végezték.

 

2008. SZEPTEMBER 8.

A Dr. Kasza és Fia Egészégügyi és Szolgáltató Kft. cégünket bízta meg új honlapjuk elkészítésével.

 

2008. AUGUSZTUS 18.

Az Euro Homa Bau Kft-től megbízást kaptunk holnapjuk elkészítésére.

 

2008. AUGUSZTUS 12.

Nagyér Polgármesteri Hivatalától felkérést kaptunk a község honlapjának elkészítésére.

 

2008. JÚNIUS 3.

Újabb kiszolgálóval bővítettük hosting szolgáltatásunkat ellátó szerver-parkunkat. Az új eszköz egy SUN Microsystems X2200 típusú szerver-számítógép.

 

2008. MÁJUS 1.

A Factory Creative Studio Kft (netfactory.hu) cégünket kérte fel 5 nagyvállalati kiszolgálóból álló szerverparkjának üzemeltetésére. A legújabb technológiákat felhasználva virtualizált operációs rendszereket futtató HA-Clustert építettünk szervereikből a közel 100%-os rendelkezésreállás elérése érdekében.

 

2008. ÁPRILIS. 23.

Megjelent a HangOn Belógásszámító szoftver 1.2.0.2 -es verziószámú frissítése, melyet a Termékek menüpont - HangOn almenüjéből tölhetnek le.

 

2008. ÁPRILIS. 7.

Megjelent a HangOn Belógásszámító szoftver 1.2.0.1 -es verziószámú frissítése, melyet a Termékek menüpont - HangOn almenüjéből tölhetnek le.

 

2008. ÁPRILIS 7.

Megújult honlapunk! A menüpontok tartalma még nem teljes, kérjük látogasson vissza rendszeresen frissített információkért!

 

2008. MÁRCIUS. 24.

Az IDC Export-Import Kft. cégünket kérte fel az Elcometal Kft. szegedi és győri üzemei között létesítendő VPN kapcsolat kiépítésére.

 

2008. MÁRCIUS. 2.

A Pramonteam Kft. cégünket kérte fel a Csongrád Megyei Lovasszövetség honlapjának programozási feladataira

 

2008. JANUÁR. 13.

Társaságunk felkérést kapott tagnyilvántartó szoftver elkészítésére az Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusának részére.

 

2008. JANUÁR. 10.

A DABINET Biomassza Energetikai Hálózat bemutatkozó honlapjának elkészítésére kaptunk felkérést.

 

2007. DECEMBER 20.

Cégünk felkérést kapott a Műegyetemi Állásbörze új honlapjának elkészítésére, melyet a RenderNet Bt-vel közösen kiviteleztünk.

A projekt keretein belül Közép-Európa legnagyobb állásbörzéjén résztvevő cégek adat-feltöltő rendszerét is cégünk fejleszti.